Skip to main content

Ben jij ook zo gek op de zomer, maar zit je met de vraag of je wel kan starten met laserbehandelingen? Laser en zon. Veel mensen denken dat deze twee dingen niet samen gaan. Zonde, want laseren in de zomer kan tegenwoordig gewoon! Madamster, schoonheidsspecialist in Amsterdam Noord, legt je graag uit waarom laser en zon goed samen gaan!

1. Moderne Lasertechnologie: maakt laseren in de zomer mogelijk

Veel mensen zijn nog steeds bang dat laser en zon niet samen gaan. Hoe komt dit eigenlijk? Jaren geleden, toen de eerste laserapparatuur voor definitief ontharen net op de markt kwam, was het niet mogelijk om te laseren in de zomer. Apparatuur was nog niet ver genoeg ontwikkeld waardoor laserontharing en zon niet samen gingen. Destijds was er nog een veel te groot risico op pigmentveranderingen van de huid. Dankzij de nieuwste technologieën is laseren in de zomer tegenwoordig geen probleem meer. Bij Madamster, schoonheidsspecialist Amsterdam Noord, maken we gebruik van de nieuwste Diode ICE laser. Deze laser is geschikt voor alle huid- en haartypes. We behandelen je dus zelfs wanneer je al een kleurtje van de zon hebt! Deze moderne laser is zo geavanceerd dat hij alleen het haarzakje aanpakt, zonder de omringende huid te beschadigen. Dus ja, verwijder definitief ongewenste haartjes zonder je zorgen te maken over de zon!

2. Door te laseren in de zomer geniet je tijdens je vakantie al van minder haargroei

Laten we nog een fabel ontkrachten: na minimaal een jaar ben je pas van je haar af, waarom zou je dan laseren in de zomer? Natuurlijk heb je meerdere laserbehandelingen nodig om definitief van je ongewenste haartjes af te zijn. Maar na iedere behandeling merk je dat je haren dunner worden en uitvallen. Tijdens de zomer geniet je dus al van minder haargroei. Hoe lekker is dat? Een groot voordeel van laser ontharen in Amsterdam Noord is dat wij de nieuwste laser gebruiken. Je hebt gemiddeld minder behandelingen nodig dan andere lasers. Je zal merken dat je na de eerste behandelingen al resultaat begint te zien. Hoe fijn is dat in de zomer?

Tip: Plan je laser ontharen afspraak 2 weken voordat je op vakantie gaat. Je haren vallen na iedere behandeling uit waardoor je tijdens je vakantie haarloos op het strand ligt.

3. Laser en zon: je hoeft de zon tijdens je laserbehandelingen niet te vermijden

Natuurlijk wil je lekker genieten van de zon tijdens de zomer. Na die koude wintermaanden begrijpen wij dat maar al te goed! Wanneer je wilt laseren in de zomer, hoef je niet de hele zomer de zon te vermijden. We kunnen je zelfs behandelen wanneer je een kleurtje hebt. Laser en zon gaan goed samen, geniet dus lekker van het zonnetje. Boek na je vakantie dus gerust weer een nieuwe afspraak. Zonnebank na laserbehandeling mag ook. Wel is het belangrijk om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen. Twee weken voor en twee weken na de behandeling, geen direct contact met de zon. Je mag niet uitgebreid bakken in de zon. Lekker een terrasje pakken of in de zon lopen mag gewoon, gebruik WEL minimaal SPF 30 om je huid te beschermen. Vermijd zonnebaden en de zonnebank na je laserbehandeling voor ten minste 2 weken. Zo minimaliseer je de kans op huidirritaties en houd je je huid in topconditie.

Laser ontharen in Amsterdam Noord? Boek snel je afspraak bij Madamster. Je krijgt nu 50% korting op je laserontharing pakket. Zo geniet je snel én goedkoop van laseren in de zomer. Wil je meer informatie over laser ontharen in Amsterdam Noord? Lees dan hier alles over laser ontharen.

Leave a Reply