Skip to main content

Een aantal gezichtsbehandelingen, zoals peelings, zijn niet geschikt voor in de zomer. Natuurlijk wil je jouw huid wel in topconditie houden, zeker omdat de huid in de zomer eerder verstopt raakt door alle zonnebrandcrème die we gebruiken. Een Hydra Facial is de perfecte gezichtsbehandeling voor in de zomer. Daarnaast biedt deze gezichtsbehandeling direct resultaat. De perfecte behandeling wanneer je een feestje of bruiloft hebt. Ben jij op zoek naar een Hydra Facial in Amsterdam? Lees dan snel verder!

Wat is een Hydra Facial?

De Hydra Facial is een gezichtsbehandeling die meerdere stappen combineert om je huid grondig te reinigen, exfoliëren en hydrateren. Deze behandeling gebruikt een speciaal apparaat dat met behulp van technologie serums diep in de huid brengt. Hierdoor krijg je een intensieve reiniging en voeding, wat resulteert in een gezonde, stralende huid. Een heerlijke gezichtsbehandeling voor in de zomer.

Hoe werkt het?

De Hydra Facial bestaat uit vier stappen:

  1. Reiniging en Exfoliatie: In deze fase verwijdert de Hydra Facial dode huidcellen en onzuiverheden van het huidoppervlak. Dit gebeurt met een speciale exfoliërende tip die zachtjes over je huid glijdt en deze voorbereidt op de volgende stappen.
  2. Peeling: Een zachte chemische peeling volgt, waarbij we een mengsel van glycolzuur en salicylzuur gebruiken. Deze peeling zorgt voor een diepe reiniging van de poriën zonder irritatie of roodheid.
  3. Extractie: Het Hydra Facial-apparaat gebruikt een zuigende beweging om verstopte poriën schoon te maken. Hierdoor verdwijnen mee-eters en andere onzuiverheden zonder dat je huid beschadigd raakt. Hoe fijn is dat?!
  4. Hydratatie: In de laatste fase brengen we een mix van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden aan, die je huid intensief hydrateren en voeden. Dit zorgt ervoor dat je na de behandeling direct resultaat ziet!

Voordelen van Hydra Facial Amsterdam

De Hydra Facial gezichtsbehandeling heeft veel voordelen!

  • Directe Resultaten: Na één behandeling zie je al direct een verbetering in de textuur en uitstraling van je huid. Fijne lijntjes vervagen, poriën lijken kleiner en je huid krijgt een gezonde gloed.
  • Geschikt voor alle huidtypen: Of je nu een droge, vette, gevoelige of gecombineerde huid hebt, de Hydra Facial past zich aan jouw specifieke huidbehoeften aan. Dit maakt het een ideale gezichtsbehandeling voor iedereen.
  • Geen hersteltijd: In tegenstelling tot sommige andere gezichtsbehandelingen heeft de Hydra Facial geen hersteltijd. Je kunt direct door naar een feestje of bruiloft.
  • Diepe reiniging: De combinatie van exfoliatie, peeling en extractie zorgt voor een grondige reiniging van de huid, waardoor onzuiverheden verdwijnen en de huid er fris uitziet.
  • Intensieve Hydratatie: De laatste fase van de Hydra Facial zorgt ervoor dat je huid optimaal gehydrateerd is. Dit is vooral gunstig tijdens de koudere maanden of als je huid snel uitdroogt.

Wij raden de Hydra Facial aan voor iedereen die zijn of haar huid een boost wil geven. De combinatie van reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie zorgt voor een complete gezichtsbehandeling die de huid verjongt en hydrateert. Ook is het een pijnloze behandeling zonder downtime, wat het perfect maakt voor drukke schema’s of wanneer je een feestje of bijzondere gelegenheid hebt!

Ben je benieuwd naar deze gezichtsbehandeling of zoek je een Hydra Facial in Amsterdam? Maak dan snel een afspraak bij Madamster. We helpen je graag!

Lees hier meer over de gezichtsbehandelingen bij Madamster, schoonheidsspecialiste Amsterdam Noord.

Leave a Reply