Skip to main content

Lashlifting is een behandeling die ervoor zorgt dat je natuurlijke wimpers gelift worden, zonder gebruik van extensions. Het resultaat is dat je wimpers er langer en voller uitzien, waardoor je ogen meer opvallen. Het is de perfecte oplossing voor mensen die geen zin hebben om elke dag mascara aan te brengen of wimperextensions te laten zetten.

Hoe werkt lashlifting?

Bij lashlifting worden je wimpers gelift met behulp van een siliconen pad en speciale lotions. De siliconen pad wordt op je ooglid geplaatst en de wimpers worden over de pad heen geplakt. Vervolgens worden er lotions aangebracht die ervoor zorgen dat de wimpers gelift worden. Na een aantal minuten worden de lotions verwijderd en worden je wimpers geverfd om het effect nog meer te versterken.

Hoe lang blijft lashlifting zitten?

Het resultaat van lashlifting blijft gemiddeld 6 tot 8 weken zitten. Dit verschilt echter per persoon, afhankelijk van de groeicyclus van je wimpers en je dagelijkse verzorging. Het is belangrijk om je wimpers goed te verzorgen na de behandeling, zodat het resultaat zo lang mogelijk behouden blijft.

Waar kan ik lashlifting laten doen?

Als je op zoek bent naar een goede lashlifting behandeling, dan kan ik je Soraya aanraden. Soraya werkt als wimperstyliste bij Madamster in Amsterdam Noord en heeft veel ervaring met lashlifting. Ze werkt met hoogwaardige producten en geeft je graag advies over hoe je je wimpers het beste kunt verzorgen.

Conclusie

Lashlifting is een geweldige manier om je natuurlijke wimpers te liften en te laten stralen. Het is een veilige en pijnloze behandeling die gemiddeld 6 tot 8 weken blijft zitten. Als je op zoek bent naar een professionele lashlifting behandeling, dan kan ik je Soraya bij Madamster in Amsterdam Noord van harte aanbevelen.