Skip to main content

Browlamination: Wat is het en waar moet je op letten?

Browlamination is een behandeling die ervoor zorgt dat je wenkbrauwen er voller en strakker uitzien. Het is een soort permanent voor je wenkbrauwen. Tijdens de behandeling worden de haartjes van je wenkbrauwen in een bepaalde richting gebracht en gefixeerd met een speciale lotion. Vervolgens worden je wenkbrauwen gekamd en gestyled. Het resultaat is dat je wenkbrauwen er voller en strakker uitzien en dat ze de hele dag in model blijven zitten.

Hoelang blijft Browlamination zitten?

Browlamination blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zitten. Het exacte resultaat en de duur van de behandeling hangen af van verschillende factoren, zoals de groeicyclus van je wenkbrauwen, het type haartjes dat je hebt en de manier waarop je voor je wenkbrauwen zorgt na de behandeling. Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden, is het belangrijk om je wenkbrauwen na de behandeling goed te verzorgen. Hierbij kun je denken aan het vermijden van heet water, het niet gebruiken van olie-gebaseerde producten en het niet wrijven of krabben aan je wenkbrauwen.

Waar moet je op letten met Browlamination?

Als je een Browlamination behandeling overweegt, is het belangrijk om te weten dat de behandeling niet geschikt is voor iedereen. Zo is het bijvoorbeeld niet geschikt voor mensen met overgevoelige huid of mensen die allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat Browlamination geen permanente oplossing is voor je wenkbrauwen. Het resultaat blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zitten en daarna zul je de behandeling opnieuw moeten laten uitvoeren.

Waar kun je terecht voor Browlamination?

Als je op zoek bent naar een professional die een Browlamination behandeling kan uitvoeren, dan kun je terecht bij Madamster in Amsterdam Noord. Hier werkt Soraya, een specialist op het gebied van Browlamination en andere wenkbrauwbehandelingen. Soraya heeft veel ervaring en kan je adviseren over de beste behandeling voor jouw wenkbrauwen. Ze werkt met hoogwaardige producten en zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er perfect uitzien na de behandeling.