Skip to main content

Visagie

Mooie make-up laat je gezicht leven en spreken. Wil jij je make-up laten doen voor een speciale gelegenheid? Bij Madamster, schoonheidsspecialist Amsterdam Noord, is het mogelijk een visagie behandeling te boeken. Wij vinden het belangrijk dat je met je make-up dicht bij jezelf blijft. Visagie gaat niet alleen over het transformeren van je uiterlijk, maar ook over het accentueren van je natuurlijke schoonheid en het versterken van je zelfvertrouwen. Of je nu een speciale gelegenheid hebt, een fotoshoot plant of gewoon zin hebt in wat extra glamour. Wij verzorgen je make-up.

Voordelen van visagie bij Madamster in Amsterdam Noord

  • Visagie waar je dicht bij jezelf blijft.
  • Meer dan 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en make-up artist.
  • Geen onnatuurlijke dikke make-up.

Visagie Amsterdam Noord 

Visagie is veel meer dan alleen het aanbrengen van make-up. Het is een kunstvorm waarbij we de juiste technieken gebruiken om de beste eigenschappen van het gezicht te benadrukken en eventuele onvolkomenheden te camoufleren. We werken met geselecteerde producten en technieken om een ​​look te creëren die perfect past bij jouw stijl, persoonlijkheid en gelegenheid. Of je nu kiest voor een natuurlijke, alledaagse look of een gedurfde, glamoureuze uitstraling, wij zorgen ervoor dat je er stralend uitziet en jezelf voelt als de beste versie van jezelf.

Weet je niet wat je moet kiezen? We adviseren je graag. Boek één van de behandelingen. Samen in de salon bekijken we wat het beste bij je past. Boek direct een afspraak!

Kan ik terecht voor visagie voor mijn bruiloft?

Zijn nepwimpers inbegrepen bij de behandeling?