Skip to main content

Laser ontharen Amsterdam Noord

Of je nu (bijna) iedere dag scheert of om de vier weken een waxbehandeling ondergaat. Met ontharen blijven we altijd druk. Niet zo gek, want een zijdezachte, gladde huid is natuurlijk heel fijn! Nog fijner wanneer je er voorgoed van af bent. Zeker wanneer je last hebt van donkere, stugge haren. Wist je dat je zelfs kan laseren in de zomer? Yes, zelfs als je een kleurtje van de zon hebt. We gebruiken een hele veilige laser, zonder risico op pigmentveranderingen. Neem voorgoed afscheid van ongewenste haargroei met laserontharing en boek je afspraak gewoon in de zomer! We bieden professionele definitieve ontharing met behulp van geavanceerde laserontharing technologie. Dat betekent dat je nooit meer hoeft te scheren of waxen. Klinkt heerlijk, toch? Kies voor laser ontharen Amsterdam Noord.

Tip: Plan je laser ontharen afspraak 2 weken voordat je op vakantie gaat. Je haren vallen na iedere behandeling uit waardoor je tijdens je vakantie haarloos op het strand ligt.

Voordelen van laser ontharen bij Madamster in Amsterdam Noord.

  • We gebruiken de nieuwste en beste laser voor definitieve ontharing 
  • Veilig en pijnloos van je ongewenste haren af
  • De laser is geschikt voor elk huid- en haartype: ook voor lichte haartjes en de donkere huid. 
  • Sneller van je haren af dan andere laser varianten
  • De laser is ook geschikt voor kleinere gebieden zoals de bovenlip of andere delen van het gezicht
  • Meer dan 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. 
  • Een verwarmde, comfortabele behandelbank waardoor je tijdens een behandeling helemaal kan relaxen.

Laser ontharen Amsterdam Noord met de beste laser

Madamster, schoonheidsspecialist in Amsterdam Noord, biedt laserontharing aan met de nieuwste laser. We werken met de Diode ICE Laser. Dit is een 4 wave laser met 4 verschillende laserstralen. Het is daarom mogelijk om elk huid- en haartype te behandelen. Ook blond haar! Deze nieuwste laser zorgt er ook voor dat je gemiddeld minder behandelingen nodig hebt dan andere laser varianten. Zo ben je sneller van je haar af én kost het je minder geld. Definitief ontharen met laser is een populaire en effectieve methode om ongewenste haargroei op verschillende delen van het lichaam te verminderen of zelfs permanent te verwijderen. Tijdens de behandeling gebruiken we een speciale laser om geconcentreerde lichtpulsen op de haarzakjes te richten. Hierdoor beschadigen de haarzakjes en vertraagd de groei van nieuwe haren. Na meerdere sessies geniet je van een gladde huid zonder de zorgen van regelmatig scheren, waxen of epileren. Laser ontharen in Amsterdam Noord? Boek snel jouw afspraak!

Weet je niet wat je moet kiezen? We adviseren je graag. Boek een behandeling, samen bekijken we wat jouw huid nodig heeft. Boek direct een afspraak!

Laser ontharen op blonde haren

Veel mensen denken nog steeds dat laser ontharen op blonde haren niet mogelijk is. Gelukkig is dat een fabel! Bij oudere laser varianten zoals IPL is blond haar laseren inderdaad niet mogelijk. Blond haar heeft minder pigment, hierdoor kan het wat lastiger zijn om de lichte haartjes te verwijderen. Madamster, schoonheidsspecialist Amsterdam Noord, gebruikt de nieuwste laser (Diode ICE Laser). Met deze laser is het mogelijk om lichte haartjes te verwijderen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van de gradatie van je lichte haartjes. Boek laser ontharen Amsterdam Noord en tijdens de intake bespreken we de mogelijkheden. 

Laser ontharen op de donkere huid

Gelukkig is laserontharing ook geschikt voor mensen met een donkere huidskleur. We gebruiken geavanceerde laserapparatuur die specifiek is ontworpen om veilig en effectief ongewenste haargroei te verminderen op donkere huidtypen. Door de juiste golflengte en instellingen te gebruiken, pakken we haargroei effectief aan zonder de huid te beschadigen. Zo zorgen we ervoor dat je geen last krijgt van pigmentvlekken of witte vlekken (vitiligo). Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Boek dan snel laserontharing Amsterdam Noord. 

Onze populaire laser behandelingen

Benen laseren

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat benen laseren in Amsterdam de populairste behandeling is. Niet zo gek natuurlijk! Hoe fijn is het wanneer je altijd een rokje of korte broek aan kan in de zomer? Nooit meer zorgen maken over ongewenste haren op je benen. Ook tijdens de vakanties laat je jouw scheermes lekker thuis want je geniet met benen laseren Amsterdam Noord van gladde benen! Boek snel jouw afspraak. 

Laser ontharing bikinilijn

Ook de bikinilijn laseren in Amsterdam Noord is een populaire behandeling. Scheren rond de bikinilijn kan voor irritatie zorgen. Ook waxen is geen prettige behandeling wanneer het om de bikinilijn gaat. Laser ontharing van de bikinilijn is een pijnloze methode zonder irritatie. Wist je dat het ook mogelijk is om de gehele schaamstreek te laseren? We kunnen ons voorstellen dat je dit een spannende behandeling vindt. We laten je op je gemak voelen. Met onze discrete en comfortabele aanpak laten we je ontspannen.

Laser ontharing gezicht

Donker of overtollig haar in het gezicht kan onzeker maken. Scheren van het gezicht is vaak een snelle oplossing maar het komt helaas ook snel weer terug. Wil je er voorgoed vanaf? Laser ontharing van het gezicht is een veilige en permanente oplossing. Wij maken gebruik van de nieuwste laser, die zeer geschikt is voor de gevoelige huid van het gezicht.

Wat is laser ontharen?

Laser en zon: gaat dat samen?

Zonnebank na laserbehandeling: mag dat?

Hoe werkt laserontharing precies?

Hoe vaak laser ontharen?

Hoe vaak je laserontharing nodig hebt, hangt af van verschillende factoren. Het gebied dat we behandelen, je haartype en je reactie op de behandeling. Over het algemeen zijn meerdere behandelingen nodig om de beste resultaten te bereiken. Voor de meeste mensen zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 4 tot 8 weken tussen elke behandeling. Dit komt omdat de haargroeicyclus uit verschillende fasen bestaat en laserontharing het meest effectief is op haar dat zich in de actieve groeifase bevindt. Door de behandelingen te herhalen, kunnen we alle haarzakjes tijdens hun actieve groeifase bereiken. Na de behandelingen zijn eventuele onderhoudssessies nodig om eventueel nieuwe haargroei te behandelen.