Skip to main content

Gezichtsbehandeling Amsterdam Noord

Bij Madamster, schoonheidsspecialist in Amsterdam Noord, zijn we gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen die verschillende huidproblemen aanpakken. Niets is vervelender dan onzekerheid over je huid. Inspecteer jij iedere dag in de spiegel je huid? Op zoek naar nieuwe puistjes, schilfers of pigmentvlekken? Laat Madamster je helpen. Wij zorgen ervoor dat je met plezier in de spiegel kijkt en blij bent met je huid. When you look good, you feel good!

Voordelen van een gezichtsbehandeling bij Madamster in Amsterdam Noord

 • Gezichtsbehandeling met resultaat. Na een aantal weken/maanden heb jij minder last tot geen last meer van acne, fijne lijntjes, pigmentvlekken of een droge huid. 
 • Meer dan 10  jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. 
 • Een verwarmde, comfortabele behandelbank waardoor je tijdens een behandeling helemaal kan relaxen. 
 • We werken met IMAGE Skincare, de behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en actieve ingrediënten. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor huidverbetering.
 • We geven met liefde advies over producten voor jouw huid (maar zullen je nooit producten aansmeren)

Acne behandelingen 

Acne kan je erg onzeker maken en voor vervelende momenten zorgen. Gelukkig is acne goed te behandelen door middel van een acnebehandeling en goede producten met actieve ingrediënten. Een acne behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, verwijderen van onzuiverheden en meestal een chemische peeling. Tijdens de eerste afspraak bekijken we wat jouw huid nodig heeft. Wanneer je kiest voor een acnebehandeling is het belangrijk dat je je huid erna goed verzorgd met een SPF. Wil jij weer in de spiegel kijken en blij zijn met je huid? Of ben je op zoek naar een acne behandeling in Amsterdam Noord? Kies uit één van onze acne behandelingen:

 • Dieptereiniging 
 • Image skincare peeling
 • Microneedling
Weet je niet wat je moet kiezen? We adviseren je graag. Boek een gezichtsbehandeling op maat. Samen bekijken we wat jouw huid nodig heeft. Boek direct een afspraak!

Huidverjonging behandelingen

Heb jij last van fijne lijntjes, rimpels of slappe huid? Bij Madamster hebben we veel huidverjonging behandelingen die effectief zijn tegen een verouderende huid. We gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige producten om fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering aan te pakken. Of je nu op zoek bent naar een intensieve hydratatie, collageenstimulatie of huidversteviging, wij hebben de perfecte behandeling die bij je past! Kies één van de volgende behandelingen:

 • Microneedling 
 • Microdermabrasion 
 • Radiofrequentie lifting
 • O2 lift (zuurstofbehandeling)
 • Image skincare peeling
 • Hydra Facial

Onze populairste gezichtsbehandelingen

Microneedling

Heb jij last van littekens of fijne lijntjes en wil je er graag vanaf? Microneedling is één van onze populaire gezichtsbehandelingen voor huidvernieuwing. Tijdens deze behandeling gebruiken we kleine naaldjes om microscopisch kleine gaatjes in de huid te maken. Dit stimuleert de natuurlijke genezingsprocessen van de huid, waardoor we de productie van collageen en elastine stimuleren. Microneedling is effectief bij het verminderen van littekens, fijne lijntjes en het verbeteren van de algehele textuur van de huid. Op zoek naar een gladdere en stevigere huid? Dan is dit jouw behandeling!

Peelings

Wil jij door het leven met een echte glowy huid? Ga voor een peeling als je last hebt van een doffe huid of donkere vlekken en zonneschade. Peelings verbeteren de teint en het vermindert pigmentatieproblemen. Tijdens een peeling brengen we een chemische oplossing op de huid aan, die de bovenste laag dode huidcellen verwijdert. Dit resulteert in een gladdere, egalere teint en vermindert het verschijnen van donkere vlekken en zonneschade. Onze peelings zijn geschikt voor alle huidtypes en bieden een effectieve oplossing voor een doffe en oneffen huid. Laat je huid weer stralen!

Microdermabrasie + low level laser

Microdermabrasie is een behandeling die de huid exfolieert en polijst met behulp van fijne kristallen. De MicroSkinPolish combineert Microdermabrasie en Low Level Laser Therapie. Door de bovenste laag dode huidcellen te verwijderen, stimuleren we de productie van nieuwe huidcellen, wat resulteert in een gladdere en egalere teint. Deze behandeling is ideaal voor het verminderen van fijne lijntjes, acne littekens en hyperpigmentatie. Microdermabrasie is geschikt voor alle huidtypes en biedt direct zichtbare resultaten.

Dieptereiniging

Of je nu de conditie van je huid wilt behouden of last hebt van onzuiverheden. Een dieptereiniging is altijd een goede keuze. Een dieptereiniging is essentieel voor het behoud van een gezonde en stralende huid. Tijdens deze behandeling verwijderen we onzuiverheden, overtollig talg en dode huidcellen grondig. We ontstoppen de poriën en reinigen de huid. Een dieptereiniging helpt bij het voorkomen van acne en onzuiverheden, en zorgt voor een frisse en glowy huid.

Hydra Facial

De Hydra Facial behandeling combineert reiniging, exfoliatie en hydratatie, waardoor je huid direct vernieuwd en verjongd aanvoelt. We maken gebruiken van een speciaal apparaat en huidverbeterende serums die onzuiverheden verwijderen en je huid voedt met essentiële voedingsstoffen. Geniet van een ontspannende en effectieve behandeling die zichtbare resultaten oplevert.

Met welke producten werkt Madamster, schoonheidsspecialist, Amsterdam Noord?

Welke gezichtsbehandeling heb ik nodig?

Hoe vaak een gezichtsbehandeling?

De frequentie van gezichtsbehandelingen varieert afhankelijk van je huidconditie en het type behandeling dat we uitvoeren. Over het algemeen bevelen we aan om elke 4 tot 6 weken een gezichtsbehandeling te ondergaan om optimale resultaten te behouden.

Wanneer mag ik een gezichtsbehandeling na botox of fillers?

Mag je een gezichtsbehandeling als je zwanger bent?

Zijn gezichtsbehandelingen ook voor mannen?

Absoluut! Gezichtsbehandelingen zijn niet exclusief voor vrouwen. Mannen kunnen ook profiteren van gezichtsbehandelingen om hun huid te verbeteren, te hydrateren en te verjongen. Ben jij een man en heb je geen idee wat voor behandeling bij jou past? We adviseren je graag! Ook wanneer je een baard hebt, kan je gebruikmaken van een gezichtsbehandeling in Amsterdam Noord. 

Is een gezichtsbehandeling geschikt voor een gevoelige huid?

Ja, er zijn gezichtsbehandelingen die speciaal zijn ontwikkeld voor gevoelige huidtypes. Het is belangrijk om ons te informeren over je huidgevoeligheid, zodat wij een behandeling kunnen aanpassen die geschikt is voor jouw huid zonder irritatie te veroorzaken.

Zorgt een gezichtsbehandeling voor verjonging?

Zeker! Veel gezichtsbehandelingen zijn gericht op het verbeteren van de tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, rimpels en verslapping van de huid. Door de huid te exfoliëren, te hydrateren en te stimuleren, dragen gezichtsbehandelingen bij aan een jeugdiger ogende huid.

Wordt een gezichtsbehandeling vergoed?

In de meeste gevallen worden gezichtsbehandelingen niet vergoed door ziektekostenverzekeringen omdat ze worden beschouwd als cosmetische behandelingen. Echter, sommige aanvullende verzekeringen bieden wel dekking voor bepaalde medische gezichtsbehandelingen, zoals acne behandelingen. Het is raadzaam om contact op te nemen met je verzekeraar voor meer informatie over vergoedingen.