Skip to main content

Wenkbrauwen epileren – Brow lamination

Wist je dat wenkbrauwen het meest de aandacht trekken in je gezicht? Wenkbrauwen zijn heel belangrijk voor je uitstraling. Ze geven je gezicht karakter en expressie. Als je wenkbrauwen niet goed zijn geëpileerd, krijg je een verkeerde gezichtsuitdrukking. Bij Madamster, schoonheidsspecialist Amsterdam Noord, zijn we gespecialiseerd in wenkbrauwen epileren, verven en lamineren. Geen gedoe meer met wenkbrauwpotloden en wenkbrauwgel. Met een brow lamination sta je iedere ochtend op met mooie gefixeerde wenkbrauwen. When you look good, you feel good!

Voordelen van brow shapen en lamination bij Madamster in Amsterdam Noord

  • Laat je wenkbrauwen met een gerust hart epileren. We zijn hierin gespecialiseerd en laten je dus niet met dunne wenkbrauwen naar huis gaan. 
  • We gebruiken alleen veilige vloeistoffen voor je wenkbrauwen. 
  • De brow lamination blijft 6 tot 8 weken zitten.
  • We gebruiken speciale hybrid verf die tussen de 5 en 14 dagen ook op de huid blijft zitten.
  • Meer dan 10  jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. 
  • Een verwarmde, comfortabele behandelbank waardoor je tijdens een behandeling helemaal kan relaxen.

Brow lamination Amsterdam Noord

Of je nu weerbarstige wenkbrauwen hebt, of gewoon van strakke wenkies houdt. Brow lamination in Amsterdam Noord is dé behandeling voor mooie wenkbrauwen die de hele dag perfect blijven zitten. Tijdens een brow lamination behandeling borstelen en fixeren we je wenkbrauwen in de gewenste richting. Hierdoor krijgen ze een vollere en strakke vorm. Tijdens de behandeling brengen we een crème aan om de haartjes in de juiste vorm te brengen. We borstelen de haartjes naar boven om ze in verticale positie te brengen. Hierna brengen we een neutraliserende vloeistof aan om de nieuwe vorm te fixeren. We eindigen met een voedende crème om de wenkbrauwen te verzorgen.  De behandeling duurt ongeveer een uur. Het is belangrijk om minimaal 24 uur (liefst 48) geen water, sauna of make-up te gebruiken.

Weet je niet wat je moet kiezen? We adviseren je graag. Boek één van de behandelingen. Samen in de salon bekijken we wat het beste bij je past. Boek direct een afspraak!

Wenkbrauwen epileren Amsterdam Noord

Wil jij je wenkbrauwen laten doen? Laat ze dan shapen! Je wenkbrauwen goed laten epileren zorgt voor een mooie uitstraling van je gezicht. Laat daarom je wenkbrauwen epileren bij onze salon in Amsterdam Noord. We gebruiken wax of touw. Met behulp van wax verwijderen we snel en nauwkeurig ongewenste haartjes. Hierdoor krijgen je wenkbrauwen een perfecte vorm met strakke lijnen. Liever met touw? Ook dat is bij ons mogelijk! We kijken goed naar de vorm van je gezicht en shapen nauwkeurig zodat het resultaat echt bij je past. 

Wenkbrauwen verven Amsterdam Noord

Geen gedoe meer met wenkbrauwpotloden en poeder. We verven je wenkbrauwen donkerder, waardoor ze meer opvallen en je gezicht meer karakter krijgt. We gebruiken speciale hybrid verf die tussen de 5 en 14 dagen ook op de huid blijft zitten. Herhaal de verfbehandeling ongeveer na vijf weken. Zorg ervoor dat je minimaal 24 uur (liefst 48) je wenkbrauwen niet nat maakt na de behandeling. Wil jij je wenkbrauwen verven in Amsterdam Noord? Kom dan snel langs in onze gezellige salon!

Is brow lamination voor iedereen geschikt?

Hoe vaak mag de behandeling brow lamination?

Is brow lamination schadelijk?

Brow lamination is niet schadelijk, maar het is belangrijk om een ​​ervaren en gekwalificeerde schoonheidsspecialist te kiezen om mogelijke risico’s te minimaliseren. Bij Madamster, schoonheidsspecialist Amsterdam Noord, zijn we gespecialiseerd in brow lamination. We gebruiken uitsluitend veilige producten. Laat met een gerust hart je wenkbrauwen door ons doen!

Wat is de beste nazorg na brow lamination?