Skip to main content
Makes you feel good

Behandelingen bij Madamster

 

Kies uit verschillende behandelingen. Ga voor een stralende huid met één van onze gezichtsbehandelingen, gericht op huidverbetering. Wil je iedere dag opstaan met mooie wenkbrauwen en gekrulde wimpers? Ga dan voor een brow lamination of een lash lift. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je wenkbrauwen alleen te epileren of te verven. Bij Madamster, schoonheidsspecialist Amsterdam Noord, zijn we ook gespecialiseerd is waxen van het gezicht en lichaam. Ga voor een gladde huid op ieder moment! Wil je jouw make-up laten doen? Ook dat is mogelijk bij Madamster! Boek onze visagie behandeling.  When you look good, you feel good!

Wenkbrauwen shapen, verven en lamineren

Wenkbrauwen doen zoveel voor je gezicht. Het laat je ogen meer spreken en het geeft je gezicht expressie. Klaar om te stralen? Kies voor wenkbrauwen verven, wenkbrauwen epileren of browlamination.

Lees meer

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling heeft veel voordelen. Het vermindert lijntjes en rimpels, bestrijdt acne en geeft je een mooie glow. Kies voor een ontspannende behandeling of ga voor huidverbetering.

Lees meer

Lash lift en wimpers verven

Geen gedoe meer met mascara en wimperkrullers. Iedere ochtend sta jij op met mooie wimpers die gekruld zijn. Laat je wimpers liften en verven en geniet 6 tot 8 weken van volle wimpers.

Lees meer

Waxen

Laat je lichaam waxen en krijg een supergladde huid! Je haar blijft langer weg en je hebt minder last van ingegroeide haartjes. Of je nu gaat voor benen waxen of een Brazilian wax. Het kan allemaal!

Lees meer

Visagie

Laat jezelf zien! Wil jij je make-up laten doen? Of je nu voor avond make-up gaat of make-up voor een bruiloft. Ga voor een visagie behandeling waar je dicht bij jezelf blijft. 

Lees meer

Laser ontharen

Wil je definitief van je lichaamshaar af? Nooit meer scheren of waxen door middel van laser ontharing. De beste laser voor ieder haar- en huidtype.

Lees meer